guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Binnenkort

Projecten waar we momenteel aan werken

We hebben altijd klanten die onlangs een contract hebben getekend en nog bezig zijn hun tours en interactie te ontwikkelen. We willen je graag op de hoogte houden en laten zien aan welke nieuwe en uitdagende projecten wij werken.

Joods Museum Berlijn, Duitsland

Over 2000 jaar Duits-Joodse historie

Vanaf december 2017 zal onze Podcatcher audiotour te gebruiken zijn bij de tentoonstelling ' Jeruzalem' en bij de vaste collectie. Het museum is gevestigd in het prachtige gebouw van architect Daniel Libeskind, dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een icoon van de stad Berlijn. We zijn trots dat hier onze Podcatcher ingezet wordt om het verhaal te vertellen!

Museum of Fine Arts, Houston USA

Een glamoureuze audiotour

De Podcatcher zal dit najaar ook in Texas te beluisteren zijn en wel bij de tentoonstelling ‘The Glamour and Romance of Oscar de la Renta’ in het Museum of Fine Arts in Houston. Dit iconische instituut organiseert een historisch overzicht van modeontwerper De la Renta waarbij veel van zijn beroemde ensembles te zien zullen zijn. We zijn verheugd dat de Podcatcher onderdeel zal zijn van deze veelbelovende tentoonstelling.

New York Historical Society, New York USA

Tentoonstelling over de Vietnam Oorlog

Wij zijn trots dat de Podcatcher dit najaar onderdeel is van een belangrijke tentoonstelling over een controversieel onderwerp in de Amerikaanse geschiedenis: de Vietnam Oorlog. De tentoonstelling vindt plaats in the New York Historical Society, een fascinerend museum en bibliotheek, gelegen aan Central Park West in Manhattan. Met de Podcatcher is een reguliere audiotour te beluisteren, maar er zal ook gebruikt worden gemaakt van audio-video synchronisatie.

Groeningemuseum, Brugge België

Pieter Pourbus en de vergeten meesters

Het Groeningemuseum toont een uitgebreid overzicht van zes eeuwen Vlaamse en Belgische schilderkunst met veel bekende, maar ook minder bekende kunstenaars. Pieter Pourbus is zo’n vergeten meester. De Brugse kunstenaar heeft een aantal prachtige portretten van de Vlaamse adel geschilderd, maar ook een bijzonder schilderij van Het Laatste Oordeel. Naast Pieter Pourbus heeft de tentoonstelling nog meer verrassende kunstenaars voor ons in petto! Guide ID is verheugd dat het Groeningemuseum voor de Podcatcher audiotour heeft gekozen bij deze bijzondere tentoonstelling die te zien is van 13 oktober t/m 21 januari 2018.

Aldrich Contemporary Art Museum, Ridgefield CT, USA

Hedendaagse kunst in Connecticut

In de VS zullen we binnenkort een audiotour aanbieden in het Aldrich Contemporary Art Museum. Dit museum in Ridgefield, Connecticut, is het enige museum in Connecticut dat zich puur richt op het tentoonstellen van hedendaagse kunst. Het gaat om twee tentoonstellingen: Anissa Mack's 'Junk Kaleidoscope' en Alex Schweder en Ward Shelley's 'Your Turn' die te zien zullen zijn van 1 oktober 2017 t/m 22 april 2018.

Quinta da Regaleira, Sintra Portugal

Magische tuinen

Quinta de Regaleira is een prachtige 20e eeuwse residentie in Sintra, nabij Lissabon. Het landhuis telt vijf verdiepingen en heeft een gotische façade vol ornamenten. Maar de echte trekpleister ligt daarachter; de betoverende tuinen. De tuinen van Quinta de Regaleira bevatten naast veel groen namelijk ook geheime tunnels en veel verborgen symboliek. Bijzonder is dat voor blinde bezoekers een speciale audiotour gemaakt is. Ga op ontdekkingstocht met de audiotour en wie weet wat je tegenkomt..

Museum Abdij van Park, Leuven België

PARCUM: Waar kunst, religie en cultuur samenkomen

In oktober 2017 opent in de Abdij van Park in Leuven een gloednieuw museum zijn deuren: PARCUM. Dit nieuwe dialoogmuseum voor religie, kunst en cultuur wil de multireligieuze en diverse samenleving van vandaag prikkelen met een unieke combinatie aan erfgoed en hedendaagse kunst. De Podcatcher kan in dit project natuurlijk niet ontbreken!