guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Visitor interaction

Entertain and interact

Breng uw bezoekersinterpretatie en -interactie naar een hoger niveau. Wij helpen u de ervaring voor uw bezoekers optimaal te maken, en om ze te boeien en te binden.

Licht uit, spot aan

Laat uw bezoekers de sfeer bepalen

Laat de bezoekers de sfeer van de tentoonstelling bepalen. Objecten kunnen worden belicht zodra een bezoeker het verhaal over dat object beluistert. De bezoeker brengt uw tentoonstellingen tot leven en creëert een persoonlijke ervaring.

Tentoonstellingen

Complete concepten van A tot Z

Gebruik de Podcatcher als audiogids, spelconsole, afstandsbediening en laat het alle elementen van de tentoonstelling aansturen. Samen met onze partners kunnen we voor uw tentoonstellingen een complete bezoekerservaring ontwikkelen.

Map My Visit

Marketing via bezoekers begint hier

Aan het eind van een tour kunnen bezoekers zien welke content ze hebben beluisterd en wat ze hebben gemist. Dit voorkomt het vervelende gevoel dat je ergens weggaat met het idee dat je iets hebt gemist. Bezoekers vullen hun email in zodat ze op een later tijdstip de tour online kunnen bekijken, maar ook zien wat ze gemist hebben.

Interactieve spellen

Speel spelletjes met de Podcatcher

Games zijn bijzonder geschikt om kinderen bij uw tentoonstelling te betrekken. Kinderen zullen zich uitstekend vermaken en ondertussen zonder het te weten van alles bijleren. De Podcatcher kan worden gebruikt als afstandsbediening om games te spelen op grote interactieve schermen.

Quizscores direct zichtbaar

Hoe goed heb ik gescoord?

Bezoekers die een quiz doen, kunnen in de museumlobby, in de expositieruimte of op uw website direct hun scores zien. Een fantastische manier om wat competitie in te zetten om meer interactie te creëren.

Afstandsbediening

Bezoekers kiezen de video die ze leuk vinden

Biedt videomateriaal op een groot scherm op strategische punten binnen de tentoonstellingen. Bezoekers richten de Podcatcher op een groot scherm en gebruiken de Podcatcher om de video te starten die ze graag willen zien.