guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Getuigenissen en voorbeelden

Persoonlijke verhalen en ervaringen

Al onze klanten gebruiken het platform op verschillende manieren. Ze kiezen zelf welke onderdelen van het platform ze willen gebruiken en bij hun behoeften en budget passen. Wij hebben een uitstekend imago bij klanten die met ons blijven werken! De belangrijkste reden daarvoor is dat we een solide platform hebben, openstaan voor feedback en nieuwe instrumenten ontwikkelen op basis van ideeën van onze klanten.

USS Midway Museum

San Diego, USA

Onze bezoekers zijn gek op onze nieuwe Podcatchers en het Guide ID-team zorgde voor een soepele, succesvolle lancering van de nieuwe apparatuur. Ze zijn niet alleen eenvoudig en leuk om te gebruiken, ze hebben precies de juiste maat en gewicht voor 3-4 uur wandelen in en op een vliegdekschip! We zijn enthousiast over de data- en rapportagemogelijkheden van het systeem en kijken ernaar uit om gebruik te maken van alle technische functionaliteiten van de kleine maar ‘grote’ Podcatcher om onze gastervaring verder te verbeteren.
Mark Berlin, Director of Operations, USS Midway

Museum Broekerveiling

Broek op Langedijk, Nederland

Het gaat hier erg goed met de audiotour! We zijn heel tevreden en nog belangrijker onze bezoekers ook.
Vanaf vandaag, 11 juni 2015, is de tour operatief op de boot. De tour begint al aardig ingeburgerd te raken in onze organisatie... En iedereen is positief!
Lisette Zijp, Conservator, presentatie en educatie

De Tuinen van Appeltern

Appeltern, Nederland

Guide ID was vanaf het begin enthousiast over onze ideeën. We wilden niet alleen een audiotour, we wilden heel duidelijk een interactieve variant. We zijn blij dat zij dat met ons wilden ontwikkelen, met MapMyVisit als resultaat.
Ben van Ooijen, Director & Owner

PSV

Eindhoven, Nederland

Wij willen de klanten van het PSV Museum een onvergetelijke en optimale PSV beleving geven. De Podcatcher geeft nog meer diepgang aan het museumbezoek en geeft ons met de extra Engelstalige optie ook de mogelijkheid om de buitenlandse bezoekers te laten genieten van ruim 100 jaar PSV historie.
Arne van Breugel, Manager Merchandising & Image Rights, PSV football Club

English Heritage

London, Verenigd Koninkrijk

Met veel plezier heb ik samengewerkt met Guide ID voor onze tijdelijke tentoonstelling in de Quadriga Gallery in Wellington Arch, in London. Met zichtbare toewijding en passie werkten zij met ons mee, vanaf de eerste ontmoeting tot en met de oplevering van het project. De speler bleek zeer flexibel en voldeed precies aan onze eisen voor een product dat verschillende lagen aan informatie moest kunnen aanbieden voor onze bezoekers. De ondersteuning en management van het project was uitstekend. Dit ging vaak een stuk verder als dat eigenlijk van hun verwacht werd. Wij kijken er naar uit om op zeer korte termijn weer met Guide ID te werken en om verder te onderzoeken wat de Podcatcher nog meer allemaal voor ons kan betekenen.
Ioannis Ioannidis, Interpretation Manager, at English Heritage

Stockport Air Raid Shelters

Stockport, Greater Manchester, United Kingdom

Wij gebruiken de Podcatcher voor zelfstandige audiotours van de tunnels. Onze bezoekers variëren van grote school groepen tot groepen van 2 in alle leeftijdscategorieën. Het goede aan de Podcatcher is dat het voor iedereen makkelijk te gebruiken is. Ook zijn we erg geïnteresseerd in de resultaten van de enquête en gebruikers data.
Katie Cavanagh, Curatorial Services & Projects, Stockport Council

Walker Art Gallery

Liverpool, United Kingdom

We hebben gekozen voor de Podcatcher omdat het zo gemakkelijk in gebruik voor de bezoekers, maar ook vanwege de minimale begeleiding die nodig is van ons serviceteam. We hebben een zeer diverse doelgroep en zochten iets dat goed zou werken voor een breed publiek. De Podcatcher voldoet aan alle eisen. Het feit dat we het platform ook kunnen gebruiken voor bezoekersonderzoek en promotie van onze winkel, het cafe en speciale evenementen is een grote toegevoegde bonus. We kijken uit naar onze volgende tour voor de David Hockney tentoonstelling die in oktober opengaat.
Ann Bukantas, Head of Fine Art, National Museum Liverpool

KPM Erlebniswelt Berlijn

Een uniek Porseleinen tentoonstelling

We kunnen de Podcatcher van harte aanbevelen omdat deze zo makkelijk te bedienen is. Daarnaast biedt het systeem de flexibiliteit om zelf wijzigingen aan te brengen en voortdurend het gebruik te monitoren
Barbara Gerster , SalesManager, KPM

Plas Mawr

Conwy, Wales

We wilden een script met personages die tijdens de tour met elkaar en met de bezoekers communiceren. Dat is precies wat we bereikt hebben en we zijn erg blij met onze tour. We gebruiken de Podcatcher als handsets voor de tour.
David Penberthy, hoofd interpretatie CADW

Hall Place Gardens, Bexley

Bexley, Verenigd Koninkrijk

We hadden iets nodig wat zowel binnen als buiten werkte, maar we wilden de beleving en logistiek hetzelfde houden. De Podcatcher en App werken perfect, zowel in de tuin als binnen. Zowel ons personeel als de bezoekers vinden het geweldig dat het zo eenvoudig werkt.
Caroline Worthington, bestuursvoorzitter

Kröller-Müller Museum

Otterlo, Nederland

We zochten een mogelijkheid om gedetailleerde informatie te bieden over kunstwerken en tentoongestelde objecten. Het belangrijkste criterium was dat het systeem eenvoudig moest zijn en bezoekers niet mocht afleiden. Sinds de start hebben we veel verschillende tours ontwikkeld, omdat het snel, eenvoudig en niet duur is om een nieuwe tour te ontwerpen.
Herman Tibosch, coördinator educatie

Kelvingrove Art Gallery & Museum

Glasgow, Schotland

We zochten een systeem dat we eenvoudig zelf konden bijwerken en dat regelmatig kon worden geüpdate. Aangezien het Podcatcher-platform ons in staat stelt de content te beheren en het dagelijks kan worden bijgewerkt, is het precies wat we nodig hadden.
(Content was recorded in-house)
John Ferry, Hoofd digitale media

Koninklijk Paleis

Amsterdam, Nederland

Het belangrijkste aspect van het platform dat iedereen in het paleis waardeert, is dat het zo eenvoudig te gebruiken is. Niet alleen voor ons, maar ook voor de bezoekers. Wij hebben een audiotour met hoogtepunten en een audiotour voor kinderen in acht verschillende talen, maar dat maakt het in geen enkel opzicht ingewikkelder. Dit geeft ons het vertrouwen om onze audiotours voortdurend te blijven ontwikkelen.
Leonie Hangoor, coördinator