guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Hoogwaardige content voor elk budget

Uitstekende content voor elk verhaal

Wij weten uit ervaring dat bij het ontwikkelen van content, budget een belangrijke rol speelt. Omdat wij echt geloven in het vertellen van uw verhalen, hebben wij een oplossing voor het produceren van hoogwaardige content. Dit doen wij door te werken met strategische partners en door u de mogelijkheid te bieden om het zelf te ontwikkelen. Of we combineren beide opties. Uiteindelijk zoeken we de meest passende oplossing voor u en wat past binnen uw budget.

De prijsindicaties hier genoemd zijn voor 1 tour van 30 minuten content, wat doorgaans een bezoek betekent van ongeveer 1 uur.


Schrijven van het script

Het schrijven van een script voor 1 tour voor slechts €1499,-

Stel onze partners content voor een audio tour ter beschikking. Dit kan bijvoorbeeld een catalogus, collectiedatabase, een oude audiotour, een oude script, boeken of websites zijn. Zij zullen alle beschikbare content verzamelen, er met jullie spreken over jullie ideeën, de verhalen die jullie willen vertellen en de sfeer die jullie proberen te creëren, en zij schrijven het perfecte script voor uw tour.

Stel een vraag: prijs voor schrijven van script

Vertaal diensten

Vertaling van 1 audiotour voor slechts €699,-

Onze partners vertalen niet alleen uw script in de gewenste taal of talen, maar gebruiken ook hun kennis van de cultuur om de interpretatie en verhalen op de best mogelijke manier over te brengen.

Stel een vraag: prijs vertaling

Voice-over en opname

Voice-over en opname van 1 audiotour voor slechts €699,-

Als uw script klaar is, laat u dan door onze partners adviseren over de keuze van een stem. Zij zullen het volume en de snelheid aanpassen en het beste formaat voor het platform kiezen.

Stel een vraag: prijs voice-over en opname

'Editing' van een script

Het 'editen' van een script voor slechts €899

Onze partners kunnen een huidige script herschrijven zodat deze overeenkomt met uw nieuwe plannen, verhalen en ideeën voor de tour. Ook kunnen we een door u geschreven script aanpassen voor een audio tour zodat de uiteindelijke tour voldoet aan uw wensen.

Stel een vraag: prijs voor het 'editen' van een script