guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Welke financiële opties bieden wij?

Betalen per gebruiker, zonder investering vooraf

Wij bieden voor elke situatie een geschikte financiële oplossing. Ons meest gebruikte model, de All-in optie, is gebaseerd op een bedrag per tour, zonder voorinvestering in het systeem. In bepaalde situaties bedien wij een "split revenues"model en kunnen we ook een "free trial" bieden. Alle opties worden hieronder toegelicht.


All-in: gratis audiotours voor bezoekers

Vertel uw verhalen, aan alle bezoekers

Door de tour gratis aan te bieden in het entreebiljet, zorgt u er voor dat alle bezoekers uw verhalen horen. De bezoekerservaring wordt hierdoor completer en uw gasten halen meer uit het bezoek. De kosten per tour liggen door het hogere gebruik veel lager dan bij een betaalde audiotour.

Door de tour te combineren met MapMyVisit krijgen bezoekers na afloop een extra service en blijft u in contact met uw bezoekers, ook als ze weer thuis zijn.

Een ander voordeel is dat de door u gemaakte content door een veel groter publiek wordt gewaardeerd. Daarnaast zijn onderzoeksresultaten van de enquêtes of de automatische analytics op een veel groter deel van de bezoekers gebaseerd en dus waardevoller.

Het tarief per tour en de kosten voor extra mogelijkheden zijn gebaseerd op 4 verschillende opties; light, basic, plus en premium. Meer informatie is beschikbaar via uw lokale business manager.

*Deze optie werkt ook erg goed bij self-serivce waardoor balie personeel geen extra werk heeft

De prijzen omvatten: Alle noodzakelijke hardware en software, gelabelde Podcatchers en IDentifiers, bijpassende App en Analytics. Voor een klein extra bedrag zijn elementen als AV-sync, voor lip-synced video's op grote schermen, en MapMyVisit ook mogelijk.

stel een snelle vraag: All-in

Huren: betaalde tours voor bezoekers

Split revenues

Laat bezoekers een toeslag betalen voor de audio tour en deel de inkomsten met ons. Het voordeel hiervan is dat alle kosten gedekt zijn en een goede manier kan zijn om snel te starten. Het nadeel is dat er veel minder tours worden gedaan dan bij ons All-in model, uw verhalen door veel minder bezoekers gehoord worden en het betekent extra werk voor baliepersoneel.

De prijzen omvatten: Alle noodzakelijke hardware en software, gelabelde Podcatchers en IDentifiers, bijpassende App en Analytics. Voor een klein extra bedrag zijn elementen als AV-sync, voor lip-synced video's op grote schermen, en MapMyVisit ook mogelijk.

Stel een snelle vraag: huren

Hoogwaardige content voor elk budget

Uitstekende content voor elk verhaal

Wij weten uit ervaring dat bij het ontwikkelen van content, budget een belangrijke rol speelt. Omdat wij echt geloven in het vertellen van uw verhalen, hebben wij een oplossing voor het produceren van hoogwaardige content. Dit doen wij door te werken met strategische partners en door u de mogelijkheid te bieden om het zelf te ontwikkelen. Of we combineren beide opties. Uiteindelijk zoeken we de meest passende oplossing voor u en wat past binnen uw budget.

De prijsindicaties hier genoemd zijn voor 1 tour van 30 minuten content, wat doorgaans een bezoek betekent van ongeveer 1 uur.


Lees meer