guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Onze partners

Wij helpen u met de productie van uw tours

Guide iD is gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van het Podcatcher-platform. Om u te helpen bij het schrijven van het script en het ontwerpen van uw interactieve tours maken wij gebruik van een groeiend netwerk van professionele partners. U kunt altijd contact met hen opnemen voor een vraag of voor algemeen advies.

Project Managers

Volledig projectmanagement of advies

Onze project managers zijn zeer ervaren in zowel het produceren en managen van audio tour projecten, als met het werken met het Podcatcher platform van Guide ID.
Geheel naar uw wensen en/of budget kunt u gebruik maken van hun expertise.

Het schrijven van het script

De basis voor elke tour

Scriptschrijvers zijn de professionals die content omtoveren tot boeiende verhalen. Door gebruik te maken van de beschikbare content en met u uw eigen ideeën te bespreken, schrijven ze voor elk project een passend en uniek script.

Als u rechtstreeks contact opneemt met een van onze partners, vergeet dan niet Guide ID te noemen, zodat zij het script voor het Podcatcher-platform kunnen verbeteren.

Lees meer

Onze vertaaldiensten

Bied meerdere talen aan

Tours kunnen het best worden gegeven in de moedertaal van de bezoeker. Onze vertalers vertalen niet alleen uw script in elke gewenste taal, maar voelen ook de taal aan en kennen de bijbehorende cultuur. Laat het ons vooral weten als je op zoek bent naar een vertaalbureau, we brengen je graag met ze in contact.

Lees meer

Voice-over stemmen

Welke stem creëert de beste sfeer?

De stem die u kiest is van essentieel belang en kan een tour maken of breken. De stem bepaalt de sfeer waarin de tour plaatsvindt en voegt tevens bepaalde emoties toe. Kies een stem die u mooi vindt, maar vraag onze partners ook advies over welke stem het best bij uw tour past.

Als u rechtstreeks contact opneemt met één van onze partners, vergeet dan niet Guide ID te noemen, zodat zij de voice-over voor het Podcatcher-platform kunnen verbeteren.

Lees meer

Opname studio's

Hoge kwaliteit, zuiver geluid

Als bezoekers de audiotour niet goed horen door slechte kwaliteit, is de tour gedoemd te mislukken. Het volume van het geluid en de manier waarop het is opgenomen, zijn van cruciaal belang voor het succes van de tour.

Als u rechtstreeks contact opneemt met een van onze partners, vergeet dan niet Guide ID te noemen, zodat zij de opnames voor het Podcatcher-platform kunnen verbeteren.

Lees meer

Interactief ontwerp

Innovatieve rondleidingen, bewezen experts

Laat een externe partner altijd weten dat er interesse is in de Podcatcher, zij weten precies hoe ze maximaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden.

De Podcatcher biedt ook een grote verscheidenheid aan interactieve mogelijkheden. Uw rondleiding kan worden uitgebreid met films op grote schermen, spellen, quizzen, speurtochten, enquêtes, direct beschikbare scores of andere waanzinnige ideeën die u verzint. De bedrijven op deze pagina hebben het systeem al eens gebruikt en weten hoe ze volledig kunnen profiteren van de mogelijkheden.

Lees meer