guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Meer dan 5.000.000 tours!

Nieuwsbrief juli 2016

Er zijn inmiddels meer dan 5 miljoen tours beluisterd op een Podcatcher!
Naast de beluisterde tours zijn er ontelbare verhalen gedeeld over de hele wereld. En omdat het onze missie is om samen met jou zoveel mogelijk verhalen te vertellen en te delen zijn we hartstikke trots op deze mijlpaal.
Ambitieus als we zijn hebben we de lat weer hoger gelegd voor de rest van het jaar.
Guide ID groeit, en hoe! Na Nederland, Engeland, Ierland, Duitsland, België, Denemarken, Frankrijk, Luxemburg, Zweden, Curaçao en Tanzania zullen de Podcatchers ook in Amerika, Italië en Portugal beschikbaar worden.
In deze nieuwsbrief informeren we je over de laatste firmware update en vertellen we over nieuwe projecten. Zoals altijd kun je ons bereiken als je ergens meer informatie over wilt.
Heb een mooie zomer!

Het Guide ID team

Evenementen

Guide ID Seminar 13-10-2016 , Het Scheepvaartmuseum, Amsterdam Guide ID Seminar 25-11-2016, Museum M, Leuven. Walk-in dagen, Amsterdam en Leuven


Seminar Het Scheepvaartmuseum
Dit najaar zijn we op 13 oktober te gast in het Scheepvaartmuseum te Amsterdam. Samen met MCW (mcw.nl) organiseren we een (inter-)actieve middag met sprekers en krijgen jullie o.a. de mogelijkheid de tentoonstelling 100 Jaar Collectie te bewonderen.

Seminar BE
Op 25 november zijn we te gast in Museum M in Leuven en nodigen we onze relaties uit om bij elkaar te komen en zich te laten inspireren door de sprekers. Samen met de KU Leuven organiseert Museum M een grootste expo Utopia, waar we een kijkje mogen nemen. 2 hele bijzondere plekken op loopafstand van elkaar!

Meer informatie en een uitnodiging volgt binnenkort, maar hou deze datum vast vrij in je agenda.

Walk-in dagen
Walk-in dagen zijn dagen waarbij je bij een van onze huidige klanten een kijkje mag komen nemen. Je kunt de tour beluisteren met de Podcatcher en na afloop drinken we een kop koffie en heb je de mogelijkheid vragen te stellen aan onze Business Manager. Kijk voor de geplande data op onze site.

Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwe firmware


De grootste aanpassing in de nieuwe Podcatcher firmware is dat het makkelijk zal zijn om de lampjes op de Podcatcher uit te lezen en daardoor de juiste status te herkennen. In het kort, groen betekent goed en geel betekent dat je moet syncen. In combinatie met nieuwe documentatie, is het vanaf nu nog simpeler om te zien wat je precies moet doen.