guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Binnenkort

Projecten waar we momenteel aan werken

We hebben altijd klanten die onlangs een contract hebben getekend en nog bezig zijn hun tours en interactie te ontwikkelen. We willen je graag op de hoogte houden en laten zien aan welke nieuwe en uitdagende projecten wij werken.

Nationaal Archief, Den Haag, NL

Topstukken in perspectief

Vanaf 22 maart 2019 is in het Nationaal Archief de tentoonstelling 'Topstukken in perspectief' te zien. Aanleiding voor deze tentoonstelling is de verkiezing van het Plakkaat van Verlatinge tot het Pronkstuk van Nederland. Ook worden onder andere de Grondwet van Thorbecke, het scheidingsverdrag van België en Nederland, de onafhankelijkheidsverklaring van Suriname en de abdicatie van koningin Beatrix getoond. Kortom; archiefstukken die belangrijk zijn voor geweest voor Nederland. Maar wat maakt deze documenten zo bijzonder? En zijn het wel topstukken voor iedereen? Wat betekenen deze archiefstukken voor de samenleving vandaag de dag? Bekijk de tentoonstelling met Podcatcher en kom de antwoorden te weten!

Thermenmuseum, Heerlen, NL

Het verhaal van de Romeinen in Limburg

Het Thermenmuseum vertelt het verhaal van de Romeinen in Zuid-Limburg. Hier vind je indrukwekkende restanten van bouwwerken die de Romeinen 2000 jaar geleden hebben achtergelaten in ons land. Het topstuk is het Romeins badhuis: het best bewaarde Romeinse (publieke) badgebouw uit Nederland.
We zijn blij dat de Podcatcher binnenkort ook in het Thermenmuseum ingezet zal worden om het verhaal van de Romeinen in Limburg te vertellen.

History Colorado Center Denver, USA

Bekroonde toeristische attractie nu met Podcatcher

Het History Colorado Center werd in 2012 geopend in Denver. Deze plek herbergt vaste en reizende tentoonstellingen, evenementen, educatieve programma's en nog veel meer. Guide ID lanceert dit voorjaar een gloednieuwe audiogids met een belangrijke focus op hun "Zoom In" -expositie die helpt het verhaal van de Centennial State te vertellen door te focussen op 100 krachtige artefacten die fascinerend inzicht verschaffen in hoe Colorado Colorado werd.

U.S. Army Museum of Hawaii, Honolulu, VS

Een kijkje in het verleden van Hawaii

Helikopters, tanks, wapens die nu het zwijgen worden opgelegd en lege bunkers heten je welkom in het US Army Museum of Hawaii. Eens een bastion gebouwd om Hawaii te beschermen tegen binnenvallende troepen, nu is het een museum dat het militaire verhaal van Hawaii vertelt. Alle verhalen worden grafisch weergegeven in displays met foto's en geluidseffecten, waardoor een echte "jij was daar" ervaring ontstaat. Guide ID is verheugd om met de Podcatcher deze verhalen tot leven te brengen!

The Museum of Fine Arts, Houston TX USA

Vincent van Gogh: His Life in Art

Guide ID continues our ongoing audio tour collaboration with the Museum of Fine Arts, Houston with this major exhibition that brings together more than 50 masterworks by one of the most iconic artists in the history of Western art.

Vincent van Gogh: His Life in Art highlights the artist's early years in the Netherlands; his luminous period in Paris; his search for light and color in the South of France; and his exploration of nature as a source of enduring inspiration in Saint-Remy and Auvers.

The exhibition showcases portraits, landscapes, and still lifes drawn primarily from the collections of the Van Gogh Museum in Amsterdam and the Kröller-Müller Museum in Otterlo, the Netherlands.