guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Binnenkort

Projecten waar we momenteel aan werken

We hebben altijd klanten die onlangs een contract hebben getekend en nog bezig zijn hun tours en interactie te ontwikkelen. We willen je graag op de hoogte houden en laten zien aan welke nieuwe en uitdagende projecten wij werken.

Cheddar Gorge & Caves, Somerset, UK

Natuurlijk monument in Somerset

De grotten in Somerset zijn een van de meest spectaculaire natuurlijke monumenten in Groot-Brittannië. Meer dan 120.000 jaar geleden gevormd, volgen ze de loop van een oude rivier en bevatten ze vele verbazingwekkende stalactieten en stalagmieten. Toeristen kunnen door twee van de grootste grotten lopen en met de Podcatcher leren over hoe ze zijn gevormd.

Fries Museum, Leeuwarden, NL

Escher op reis

Bijna iedereen heeft wel eens een werk van M.C. Escher gezien. Zijn 'Waterval' bijvoorbeeld, of het werk 'met die trappen die in elkaar overlopen'. Escher is een van de meest bekende kunstenaars van Nederland, maar wat niet veel mensen weten is dat hij uit Leeuwarden komt. Het Fries Museum brengt vanaf 28 april 2018 een grootschalige tentoonstelling van zijn werk. Aan de hand van circa tachtig vroege en late originele prenten wordt zijn artistieke ontwikkeling van een technisch bekwame graficus tot een wereldberoemd kunstenaar zichtbaar. Met de Podcatcher bij je oor kom je alles te weten over het werk van M.C. Escher. De audiotour wordt ingesproken door topacteur Pierre Bokma.

Berkshire Botanical Garden, Stockbridge, MA USA

Ontdek dit botanische juweeltje met de Podcatcher

Deze tuinen benadrukken de planten, schoonheid en esthetiek die gedijen in de Berkshires, een gebied in het westen van Massachussets. De 23 prachtige tuinen dienen als levend klaslokaal waarbij onze Podcatcher wordt ingezet om de verhalen te vertellen.

Taubman Museum of Art, Roanoke, VA USA

Nieuwe perspectieven bij onze nieuwste klant in de VS

Het Taubman Museum of Art maakt deel uit van een bruisende culturele ontmoetingsplaats in Roanoke, Virginia. Het museum heeft een prachtige collectie met nadruk op Amerikaanse kunst en organiseert jaarlijks 15 tot 20 wisselende tentoonstellingen. De Podcatcher wordt ingezet bij de nieuwe tentoonstelling "Outside Eyes: New Perspectives on the Collection" waarbij het oogpunt van de bezoeker centraal staat en tevens nooit eerder vertoonde werken te zien zullen zijn. Bijzondere nieuwe verhalen bij onze nieuwste klant in de VS!

Quinta da Regaleira, Sintra Portugal

Magische tuinen

Quinta de Regaleira is een prachtige 20e eeuwse residentie in Sintra, nabij Lissabon. Het landhuis telt vijf verdiepingen en heeft een gotische façade vol ornamenten. Maar de echte trekpleister ligt daarachter; de betoverende tuinen. De tuinen van Quinta de Regaleira bevatten naast veel groen namelijk ook geheime tunnels en veel verborgen symboliek. Bijzonder is dat voor blinde bezoekers een speciale audiotour gemaakt is. Ga op ontdekkingstocht met de audiotour en wie weet wat je tegenkomt..