guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Binnenkort

Projecten waar we momenteel aan werken

We hebben altijd klanten die onlangs een contract hebben getekend en nog bezig zijn hun tours en interactie te ontwikkelen. We willen je graag op de hoogte houden en laten zien aan welke nieuwe en uitdagende projecten wij werken.

George Washington's Mount Vernon, Mount Vernon, VA USA

Het huis van de eerste president van de VS

Het landgoed was ooit een levendige plantage in de 18e eeuw en is nu een van de meest bezochte historische bezienswaardigheden van Amerika. De combinatie van een 18e-eeuws huis, weelderige tuinen en gronden, intrigerende museumgalerijen en meeslepende programma's, Mount Vernon is een historische schat in Virginia. Kom genieten van hun nieuwe audiotour met de hulp van onze Podcatchers!

Cheddar Gorge & Caves, Somerset, UK

Natuurlijk monument in Somerset

De grotten in Somerset zijn een van de meest spectaculaire natuurlijke monumenten in Groot-Brittannië. Meer dan 120.000 jaar geleden gevormd, volgen ze de loop van een oude rivier en bevatten ze vele verbazingwekkende stalactieten en stalagmieten. Toeristen kunnen door twee van de grootste grotten lopen en met de Podcatcher leren over hoe ze zijn gevormd.

Taubman Museum of Art, Roanoke, VA USA

Nieuwe perspectieven bij onze nieuwste klant in de VS

Het Taubman Museum of Art maakt deel uit van een bruisende culturele ontmoetingsplaats in Roanoke, Virginia. Het museum heeft een prachtige collectie met nadruk op Amerikaanse kunst en organiseert jaarlijks 15 tot 20 wisselende tentoonstellingen. De Podcatcher wordt ingezet bij de nieuwe tentoonstelling "Outside Eyes: New Perspectives on the Collection" waarbij het oogpunt van de bezoeker centraal staat en tevens nooit eerder vertoonde werken te zien zullen zijn. Bijzondere nieuwe verhalen bij onze nieuwste klant in de VS!